foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

hair saloonContact avond iedere tweede vrijdag van de maand.Van 20:00 tot 00:30 uur in Café de IJsendijker. Van IJsendijk straat 397 Purmerend. Voorlopig geen bijeenkimsten i.v.m. RIVM Covid-19 protocol voor de horeca. Info volgt hier als de situatie verandert.

06 15379353
-

Transgenders Noord Holland

Beste allemaal,

Afgelopen zaterdag 26 mei 2018 zijn we met een grote delegatie afgereisd naar Alkmaar om mee te varen tijdens de Alkmaar Pride Canalparade.
Dit jaar was de vierde keer dat we deze tocht hebben gemaakt, het eerste jaar op een superklein bootje de eerste prijs binnen weten te varen. Het 2de en 3de jaar niet eerste maar wel met vermelding hoge ogen weten te scoren. Dit jaar is het wederom gelukt het hoogste haalbare eruit te halen, wat zijn we trots op onze 1ste plek.
Ik wil iedereen bedanken zowel voor als achter de schermen hebben mee geholpen om dit tot het succes te maken. De deelnemers op de boot bedankt voor jullie inzet, zonder jullie was het geen feestje geworden. Het publiek bedank ik ook voor het steunen tijdens de stille momenten.

Als laatste wil ik nog even kwijt dat er al plannen zijn voor 2019, blijf het volgen zou ik zeggen.

Groetjes Lindsay.

Alkmaar2018 2

Copyright © 2020 Stichting Transgenders Noord Holland