foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

hair saloonContact avond iedere tweede vrijdag van de maand.Van 20:00 tot 00:30 uur in Café de IJsendijker. Van IJsendijk straat 397 Purmeend. De volgende avonden zijn: 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni, 12 juli, 9 augustus, 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december.

06 15379353
info@transgendersnh.nl

Transgenders Noord Holland

Mijn naam is Chantelle,

ChantelleNet als iedereen hier heb ik een groot, te groot aantal jaren een kast met me mee gezeuld. Ik was er al vroeg bij, 13 of 14, helaas moest je in die tijd zelf alle wielen uitvinden. Ik herinner me jaren van schaamte, vreselijk schuchter tegenover meisjes, angst voor ontdekking, en afwijzing na die ontdekking. Wellicht was dat ook de reden dat ik werd gepest op school.
Gelukkig heb ik die jaren met hulp van voorbeelden om me heen van me af geschud.
Ik ben nog steeds stil, timide, kom onzeker over zonder het echt te zijn, maar het angstige konijntje dat ik in mijn jeugd was, bestaat niet meer, is dood en begraven in hetgeen voor mijn verstand moet doorgaan.
Chantelle is gegroeid, is volwassen geworden, en ik ben daar trots op. She’s here to stay, out and proud, al heeft ze daar veel te lang over gedaan.
Juist daarom ben ik toegetreden, om waar mogelijk te helpen voorkomen dat een ego, ongeacht geslacht, veel te lang in een kast rondlummelt. Let’s kick arse.

Copyright © 2019 Stichting Transgenders Noord Holland